Co užívat spolu s bylinnými koncentráty Pentagramu?

Před časem jsme publikovali článek o tom, jak správně kombinovat a užívat bylinné koncentráty Pentagramu. A dnes tu pro vás máme pokračování.

pentagram-energy-u-klarky-ceske-budejovice

 

DOPLŇKOVÉ PRODUKTY k bylinným koncentrátům pentagramu

 

Současně s bylinnými koncentráty můžeme užívat i další dva, tři doplňkové, nebo tzv. nadstavbové přípravky.

  • Například spolu s Vironalem je ideální volbou pro podporu imunity Flavocel a také Drags Imun, který užíváme po jídle 3x denně 5–10 kapek ve sklenici vody. V případě úporného, ať už suchého nebo i produktivního kašle, velmi dobře pomáhá Grepofit kapsle (stejně sprej nebo kapky). Pokud jsme v přímém ohrožení infekcí covid-19 nebo ji přímo překonáváme, je účinnou pomocí přípravek Cistus complex 3x denně 5–7 kapek ve vodě.

 

 

  • Pokud regenerujeme ledviny, řešíme záněty močových cest, vysoký krevní tlak či onemocnění kostí, využijeme bylinný koncentrát Renol. Osvědčenou kombinací při zánětech může být výtažek z kanadské brusinky Cranberry, pití čaje Chanca Piedra, krém Artrin nanášený na oblast ledvin. Mimochodem tento univerzální, všestranně použitelný bylinný krém je vhodný i na jakékoli pohybové postižení – artrózu, osteoporózu, poúrazové stavy kostí a kloubů, spolu s přípravkem Skeletin v kapslích.

 

  • K řešení hormonálních poruch, nejen gynekologických (menstruační cyklus, klimakterium), ale i poruch štítné žlázy, při cukrovce a obezitě je jasnou volbou bylinný koncentrát Gynex a zvenku krém Cytovital. K nim je ideální užívat Fytomineral, roztok koloidních minerálů v obvyklé dávce 20–30 kapek denně, nejlépe rozpuštěných ve větším množství vody, kterou během dne vypijeme (tím máme zároveň zabezpečený optimální pitný režim). Současně je vhodné užívat Vitamarin 2–3x denně 1 kapsli, taktéž Macu, Goji nebo Acai.

 

  • K bylinnému koncentrátu Korolen, který pomáhá při onemocněních srdce a cév, ateroskleróze, ale i demenci a dalších cévních problémech, je vhodnou kombinací Celitin 1 kapsle ráno, Vitamarin 3x denně 1 kapsle, také Revitae 1 kapsle ráno a 1 v poledne, Beta, Sacha Inchi oil a podobně.

 

 

Možných a vhodných kombinací přípravků je, samozřejmě, mnohem víc. Pokud si nevíte rady s optimálním výběrem, nestyďte se poradit s námi poradit na e-mailu, telefonním čísle nebo přímo na prodejně U Klárky. Moc rádi vás uvidíme!

 

 

Článek byl převzat z časopisu Vitae 9/2021. Tento časopis získává každý člen Klubu Energy. Pokud tedy ještě nejste členy, nenechte si ujít další řadu zajímavých článků každý měsíc přímo ve vaší schránce.

Registrace do Klubu Energy 

 

Líbí se Vám články? Sledujte nás na 

FACEBOOKU