Poznejte sílu brusinek

Téměř zázračnou brusinku Energy přetavilo do podoby, pohodlné k užívání a účinné při podpoře léčby mnoha onemocnění. Cranberry juice powder vznikl z vysoce kvalitních kanadských brusinek. Pojďme se o těchto rudě zbarvených plodech dozvědět více.  

poznejte-silu-brusinek-energy-ceske-budejovice

 

Brusinky pro zdraví

Plody získávané z panenské kanadské přírody se v dávných dobách používaly jen k barvení oděvů a potravin. Naštěstí později kdosi objevil jejich přínos pro naše zdraví a od té doby si je mnoho lidí spojuje s podpůrnou léčbou zejména onemocnění močových cest. Dokáží toho ale mnohem více. Díky obsahu dokonale vyváženého poměru omega 3, 6 a 9 mastných kyselin a kyseliny alfa-linolenové, linolové a olejové může výrazně napomáhat při snižování cholesterolu, v prevenci srdečních onemocnění, hypertenze, autoimunitních onemocnění či dokonce rakoviny. Tím však výčet obsahu pro tělo přínosných látek v brusinkách nekončí. Široká řada flavonoidů, antokyanů, taninů, fytosterolů a vitamínů A a E přispívá ke snížení oxidačního stresu, což je v dnešní uspěchané době velmi důležité. 

 

BRUSINKY A PLEŤ

Je všeobecně známo, že na podzim potřebujeme vyživit i naši pleť. V tom nám také pomůže kanadská brusinka, a to jako olej Organic Cranberry oil. Ten obsahuje všechny přínosné látky v té nejčistší podobě. Přispívá ke zlepšení textury a pružnosti pokožky a aktivizaci tvorby kolagenu. Antioxidanty obsažené v oleji účinně chrání pleť před nepříznivými vlivy okolí. Kanadská brusinka se řadí mezi superpotraviny a to zejména díky obsahu kvercetinu, kyseliny ursolové a epikatechinu. Například zmíněný kvercetin dokáže účinně napomáhat při histaminové intoleranci, která je dnes vlivem neléčených alergií a dědičných faktorů stále častěji diagnostikována. 

Nezapomeňte také před začátkem užívání jakéhokoli produktu své tělo nejprve pročistit blahodárnými humáty. Energy Cytosan pomáhá harmonizovat dráhy tenkého a tlustého střeva, žaludku, jater a dalších přidružených orgánů. Působení Cytosanu ještě více podpoříte humátovými koupelemi v Balneolu. Nejprve je lepší napravit disharmonii v těle, aby mohlo tělo veškeré účinné látky plnohodnotně vstřebat. V tom vám pomohou právě humátové produkty.

oddelovac

Pozn.: Vezměte prosím na vědomí, že uvedené účinky bylin nemusí být v některých případech schválené zdravotnické tvrzení, ale pouze zmíněná osobní zkušenost nebo možný účinek. Doporučujeme užívání doplňků stravy vždy konzultovat s lékařem s ohledem na váš aktuální zdravotní stav. 

 

Autor: Nikola Lenhard ve spolupráci s Energy U Klárky 

 

  

Pro členy klubu Energy máme vždy akční nabídku produktů se značnou slevou. 

 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na 

instagram

facebook