Náročné období?

Také se Vám zdá, že se teď děje spousta důležitých a přitom nepříjemných věcí? Jste vyčerpaní, máte náladu pod psa a nevíte, co se děje? Vše je teď vypjaté a deštivé a studené počasí tomu moc nepomáhá. Co tedy můžeme udělat pro to, abychom načerpali energii a měli úsměv na tváři? 

  • Především to chce pravidelný a vydatný spánek. Chronobiologie je dnes velmi diskutované téma, jestli jste se s tímto pojmem ještě nesetkali, jde o vědu zabývající se periodicky se opakujícími biologickými rytmy. Každý jsme jedinečný, obecně však platí, že bychom měli spát přibližně osm hodin denně. Po ranních rituálech se snažte co nejdříve dýchat čerstvý venkovní vzduch. Přirozené venkovní osvětlení dá tělu impuls, že je potřeba skutečně otevřít oči a začít fungovat. S usínáním Vám jistě pomůže aromaterapie Hanna Marie, konkrétně Kov - směs pro klidný spánek

 

  • Během spánku Vás před nočními můrami ochrání lapače snů. V našem obchůdku i v e-shopu si jistě vyberete. Jsou v různých velikostech i barvách. Původně se lapače snů s peříčky dávali pouze nad kolébky těch nejmenších, ale doba pokročila a záleží jen na Vašem vkusu. 

 

  • Když se na nás to sluníčko v poslední době tak málo usmívá, obklopte se žlutou barvou. Ta evokuje pozitivní náladu, optimismus a dodává energii. Z polodrahokamů a drahých kamenů určitě vyzkoušejte třeba safíry, opály, turmalíny, žlutý kalcit, citríny či chalcedon. Na drahých kamenech je krásná ta široká škála jejich zpracování. Vybírat tedy můžete z jednotlivých kamenů, náramků, náhrdelníků nebo samostatných přívěsků. Drahé kameny zatím na e-shopu nenajdete, ale rádi Vás uvidíme na naší kamenné prodejně. 

 

  • Žlutou barvu Vám doplní i velká čakrová svíce Cereus. Vůni má neutrální, ale když jí zapálíte, a zahledíte do plamene, téměř okamžitě ucítíte nával energie. 

 

 

  • Poslední tip, kterým jsme však měli začít, je co nejčastější návštěva přírody. Dopřejte si co nejčastější procházky v lese i lenošení u vody. Příroda je ta nejmocnější čarodějka a nejlepší léčitel duše, těla i ducha. 

 

Nejsou zde všechny tipy, ale věříme, že si vyberete právě ten svůj. Hlavně o sebe v tomto náročném období co nejvíce pečujte, milujte se a starejte se o své blízké.