Veterinární přípravky Probiovet a Audivet pro Vaše zvířecí miláčky

Věděli jste, že při hře nechávají psi gentlemansky vždy vyhrát fenky, i když jsou fyzicky silnější? Věděli jste, že pokud je opuštěné nějaké veverčí mládě, jiná veverka ho adoptuje? Věděli jste, že želvy mohou dýchat zadkem? Ať už si léto užíváte jakkoli, nezapomínejte na své zvířecí mazlíčky

Možná jste si všimli, že celé léto (od 1.7. do 31.8.2020) mají členové Klubu Energy možnost zakoupit hned dva oblíbené veterinární přípravy Energyvet se slevou až 20% oproti standardní nákupní ceně. Pojďme se na ně podívat!

Veterinární přípravek Probiovet

Probiovet je probiotický doplněk obsahující dva druhy živých bakterií: Lactobacillus acidophilus a Enterococcus foeces. Ty pomáhají udržovat přirozenou střevní mikroflóru. Podporují růst zdravých bakterií a potlačují nežádoucí choroboplodné organismy.

Dále obsahuje chlorelu, což je extrakt ze zelených řas (Chlorella pyrenoidosa), bohatý na vitamíny, minerály a je také významným zdrojem bílkovin. Součástí Probiovetu je i přírodní vláknina (prebiotikum inulin). 

Všechny tyto složky oživují mikroflóru tlustého střeva, snižují přirozenou toxickou zátěž omezením hnilobných procesů ve střevě a aktivují imunitní systém. Probiovet je vhodný pro všechny druhy zvířat. Velké uplatnění najde především u rostoucích mláďat a zvířat krmených průmyslovými krmivy.

Použití přípravku Probiovet 

Preventivně lze aplikovat při krmení granulemi a krmivy obsahujícími chemické konzervanty, které mají negativní vliv na zdravé zažívání. Dále proti všem poruchám imunity, včetně onkologických onemocnění. Preventivně pomáhá proti chorobám souvisejícím se stářím – šednutí srsti, kloubní degenerace, selhávání ledvin (pomocný preparát Regavet). 

Užití přípravku Probiovet při konkrétním neduhu

  • Při onemocněních zažívacího traktu (pomocný preparát Regavet)
  • Při plynatosti a zažívacích potížích (pomocné preparáty Regavet, Kingvet)
  • Na smrduté a pastovité průjmy (pomocné preparáty Regavet, Cytovet)
  • Při zápachu z tlamy (pomocný preparát Regavet)
  • Při perverzních chutích jako je např. požírání výkalů (pomocný preparát Etovet)
  • Pro posílení celkové imunity (pomocné preparáty Imunovet, Virovet)
  • Při výtoku z očí zbarvující srst (pomocný preparát Regavet)

 

Na tyto potíže lze přípravek použít pro všechny druhy zvířat. V závorce je vždy uveden pomocný preparát, který účinky veterinárního přípravku Probiovet podpoří. Pomocné preparáty však nejsou podmínkou pro funkčnost Probiovetu. Nežádoucí účinky nebyly dosud zaznamenány.

Veterinární přípravek Audivet

Audivet je bylinný prostředek určený pro vnější používání. Působí na záněty sliznic, kůže a také vnějšího zvukovodu. Upravuje pH pokožky a sliznic, které mají rozhodující význam na propustnost kožní bariéry a brání tak rozvoji nežádoucích bakterií, plísní a parazitů. Má protivirové, antibakteriální a antimykotické účinky.

Užití přípravku Audivet při konkrétním neduhu

Při zánětu ucha jej pouze čistěte a vytírejte. Nekapejte! Ucho musí zůstat suché. Nikdy neaplikujte do oka!

  • Zánětlivé stavy na kůži – vyrážky, ekzémy a povrchová poranění (pomocné preparáty Gynevet, Regavet, Kingvet)
  • Bradavice a nádorky kůže a sliznic (pomocný preparát Virovet)
  • Mykózy sliznic pohlavních orgánů – pro výplach je nutné Audivet zředit (pomocné preparáty Cytovet, Gynevet)
  • Kožní mykózy, lokální ztráta srsti - kruhové alopecie (pomocný preparát Gynevet)
  • Svrbění a bolestivost kůže (pomocný preparát Fytovet)
  • Nádory dásní (pomocný preparát Cytovet)
  • Záněty vnějšího zvukovodu (pomocné preparáty Cytovet, Imunovet, Renovet – nutná příprava předem)
  • Proti bolesti při zánětech drobných kloubů a mléčné žlázy (pomocné preparáty Kingvet, Imunovet)

 

Na tyto potíže lze přípravek použít pro všechny druhy zvířat. V závorce je vždy uveden pomocný preparát, který účinky veterinárního přípravku Audivet podpoří. Pomocné preparáty však nejsou podmínkou pro funkčnost Audivetu. Nežádoucí účinky nebyly dosud zaznamenány.

Ani při letních radovánkách nezapomínejte na své zvířecí kamarády. Využijte výhodné nabídky a pořiďte si veterinární přípravky Probiovet a Audivet se slevou 20% ve dvojitém balení. Podívejte se i na všechny ostatní veterinární přípravky Energyvet a Akce měsíce.