9 tipů na cestování v letošním roce

Užíváte si letních dní nebo se na dovolenou teprve chystáte? Letošní léto bude pravděpodobně většina z nás trávit doma, v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. A je to opravdu taková škoda jak často slýcháme v televizi? Kdepak, i u nás je krásně! 

Ať už však pojedete na chalupu, “do divočiny”, nebo do víru (velko)města na jedno byste neměli zapomenout. Nezapomeňte odpočívat, relaxovat a užít si rodinu a přátele. A proto, aby to skutečně všechno dopadlo dobře jsme tu i my.

  1. Nemyslete si, že doženete sportovní aktivity za pár dní. Pokud se rozhodnete hned první den dovolené zahrát si fotbal, plážový volejbal a ještě ke všemu uběhnout pár kilometrů které jste měli už dlouho v plánu, koledujete si o malér. Zvláště, když jste před dovolenou “tomu sportování moc nedali”. Nejlepší je cvičit a protahovat se pravidelně v průběhu celého roku, stačí i krátké procházky přírodou. První dva dny spíše jen lelkujte, odpočívejte a aklimatizujte se.
  2. O stravování už toho bylo napsáno opravdu mnoho, ale jedno připomenutí. Pokud se chcete opravdu cítit dobře, rozmyslete si, jestli jsou pro Vás smažené hranolky s tatarkou na sluníčku u přehrady skutečně tou pravou volbou. Vyzkoušejte raději čerstvý křupavý salát s kuřecím masem, zeleninou a pár kapkami oleje ze semen Sacha Inchi, který má příjemnou oříškovou chuť. 
  3. Proti cestovatelskému průjmu a jiným infekčním onemocněním velmi prospívají ingredience přípravku Drags Imun. To je bioinformační přípravek obsahující čistou pryskyřici ze stromu Croton lechleri Muell. Arg., mezi peruánskými indiány nazývanou Sangre de Drago – dračí krev. Přibalit můžete i kapky od Serafinu - Trávicí směs a tinkturu z pupenů dubu
  4. Upravit střevní mikroflóru a trávení pomohou složky přírodních probiotik Probiosan a Probiosan Inovum. Samozřejmě je rozumné hlídat si příjem potravy nejen co do kvantity, ale hlavně do kvality. 
  5. Na sluníčko jen s přírodní kosmetikou určenou pro opalování. Po návratu domů nezapomeňte své kůži poděkovat, pohladit jí a ošetřit směsí z krému Cytovital s pár kapkami Organic Sea Berry oil
  6. Pijte a mějte sebou vždy dostatek tekutin, nejlépe čisté vody, ve které rozpustíte přiměřené množství Fytomineralu. Pokud s vámi cestují i malé děti, také jim dávejte pravidelně napít, sami na to obvykle “vůbec nemají čas”. A to i přesto, že je jejich organismus ještě citlivější na dehydrataci, ztrátu minerálů či přehřátí. 
  7. U vody ještě zůstaneme, protože je skutečně velmi důležitá. Z výzkumů Dr. Masaru Emoto vyplývá, že skutečně existuje “mrtvá a živá voda”. Voda je nosičem informací, záleží tedy na tom, jakou informaci právě přenáší. Pokud vezmete sklenici vody a budete jí nadávat, klít a předávat negativní emoce, bude i ona “zkažená”. Pokud však vodě požehnáte a dáte jí lásku, vrátí vám ji. “Mrtvá voda” už vlastně teče z každého vodovodního řadu - voda stojací a “průmyslově zpracovaná”. K revitalizaci vody slouží nejen vlídné slovo, ale také karafy a lahve s krystaly ve které se opět “nabije pozitivní energií”. Tyto karafy a láhve si vyzvedněte v kamenném obchůdku U Klárky
  8. A nejen sportovci jistě ocení i návod na vytvoření vlastního iontového nápoje, zde je recept: do 4 šálků vychlazeného kvalitního zeleného čaje vmíchejte 2 lžíce medu, špetku růžové hymalájské soli nebo lžičku Fytomeneralu a ochuťte citronovou šťávou. Dobrou chuť! 
  9. Určitě je dobré přibalit sprej Spiron, který poslouží ke zlepšení ovzduší v interiéru. Kapky Audiron zase oceníte při ofouknutí uší klimatizací nebo při jízdě autem s otevřenými okénky. Využít se dá i jako dezinfekce rukou, pokud jej smícháme s vodou.

 

Užijte si léto plnými doušky a připomínáme, že i my budeme mít v týdnu od 10. do 16. srpna upravenou otevírací dobu z důvodů dovolené. Přesto platí, že všechny objednávky vyřídíme co nejdříve. Chcete tip? Objednejte si hned ráno nebo dopoledne tak, abychom stihli objednávku připravit a ještě toho dne poputuje balíček na poštu. Krásné léto!