Připravte se na návrat do školy v klidu

Od poloviny srpna obvykle rodiče začínají shánět učebnice a pomůcky ze školních seznamů a s dětmi začínají procvičovat látku. “Už jen dva týdny a jdeš zase do školy, těšíš se?” Patříte mezi ně? I pro děti je toto období velmi náročné, nejen pro prvňáčky.

Každý rok je toto období náročné, ale letošní rok je zřejmě o to těžší. Děti byli doma už od března, odloučeni od kamarádů, nejednomu rodiči už dlouho “tečou nervy”... I učitelé to letos měli náročnější, ne každá škola totiž pružně reagovala na nutnost dálkového studia, navíc s ohledem na individuální potřeby a omezení jednotlivých učitelů a žáků. Zejména rodiny s více dětmi a jedním počítačem budou vědět, o čem je řeč. Jak se tedy připravit na návrat do školy v klidu?

  1. Vypracujte si seznam všeho, co budete potřebovat a poté si najděte obchod nebo e-shop, kde najdete prakticky vše. Ušetříte nejen čas, ale i své nervy. 
  2. Dopřejte dětem poslední dny volnosti a neděste je “školou”. Využijte poslední dny k výletění, stanování, objevování a hraní. Choďte co nejvíce do přírody. Pokud s nimi chcete opakovat látku, vzpomeňte si na Komenského dílo “Svět v obrazech a škola hrou”
  3. Pamatujte, že i pro děti je to velmi náročný čas, proto sobě i dětem podávejte Stimaral. Účinné látky bylinného koncentrátu Stimaral zvyšují odolnost organismu, fyzickou a duševní výkonnost, navrací energii. Komplex bylin a informační složky lze využít pro lepší přizpůsobení organismu v novém prostředí, při prudkém střídání teplot, při zvýšené fyzické a psychické námaze (stres, deprese, úzkost). Je vhodné užívat jej pro podání maximálních tělesných a duševních výkonů, zbystření smyslů, paměti, zraku, sluchu i citu.
  4. Pokud by toho stresu a zlých snů bylo přeci jen více, sáhněte po bylinném koncentrátu Relaxin. Účinné látky v něm obsažené harmonizují psychiku, uvolňují a pocítíte klid a vyrovnanost
  5. Vyzkoušejte aromaterapii Hanna Maria, zejména Směs pro posílení vnitřní síly. Tato směs je symbolem ohně, iniciativy, silné vůle, aktivity a intuice. Stačí jedno stříknutí a pocítíte sebevědomí, sílu a uvědomění, že vše zvládnete. 
  6. Nezapomínejte na kvalitní jídelníček a pitný režim. Dehydratace způsobuje únavu, a ta by vám teď neprospěla. Žehnejte vodě, kterou pijete. Aktivujte v ní pozitivní energii. Pomohou Vám s tím i revitalizační karafy a sklenice na vodu (k vyzvednutí v obchodě U Klárky).

 

Užívejte posledních prázdninových dní. A nezapomeňte na letní akci pro členy Klubu Energy, kdy zakoupíte přírodní mýdla a regenerační krémy za ještě lepší peníze. V srpnu máte se slevou při nákupu nad 400 Kč i přírodní deodorant Protektin Deo. Využijte své členství v Klubu Energy naplno! Akce platí jen do konce měsíce srpna.