Houby nejen pro stabilnější psychiku

Letošní rok se chýlí ke konci a na naše křehké lidské duše je toho někdy až příliš.

Předvánoční shon, uzávěrky, inventury, dohánění restů, plánování štědrého dne… 

mycopulm-energy-u-klarky

 

Zima by měla být úplně o něčem jiném, než se nám v našich končinách předkládá. Zimní období je podle vzoru přírody o zpomalení, zvnitřnění, prostoru pro regeneraci, sbírání sil na jaro a věnování se svému vniřnímu světu. V Energy jsou si těchto faktorů velmi dobře vědomi a vždy přijdou s ověřeným produktem, který nám dle TČM v daném období pomůže se s přírodou a její přirozeností více sladit. V tento rok to jsou produkty z řady nazvané Mycosynergy, která je spojením znalostí mykoterapie, fytoterapie a pentagramu. Pečlivě vybrané směsi vitálních hub a bylin, které jsou podle svého vzájemného působení spojeny do podoby jednotlivého produktu a jeho zaměření podle drah v našem organismu.  

 

MYCOPULM

První z představených produktů s názvem Mycopulm se zaměřuje na dráhu plic a tlustého střeva. Krom toho, že dokáže výrazně pomáhat při léčbě fyzických nemocí v této rovině, umí i harmonizovat naši psychickou kondici, související právě s těmito drahami. Nerovnováha v dráze tlustého střeva se projevuje smutkem, plačtivostí, apatií, depresemi, pocity nedocenění, viny či sobectví. Obecně lze říci, že nám zablokování této dráhy brání v dávání a příjímaní emocí. K dráze plic se dle TČM pojí emoce jako jsou smutek a žal, které naše plíce vyčerpávají. Zimní počasí, brzká tma, stres a současná neuchopitelná situace ve světě k našemu lehčímu dýchání a optimismu příliš nepomáhají. Plíce mají velmi důležitou roli v řízení energie Qi v celém těle, protože důležitost této dráhy není vhodné podceňovat. Kde je dech, tam je život. A pokud cítite, že vám nyní něco nehmotného dýchání znepříjemňuje, sáhněte po Mycopulmu.

  

 

MYCOREN

Druhým silným bojovníkem za naše zdraví je produkt Mycoren. Ten dle TČM spadá do dráhy ledvin, močového měchýře a prostaty. Ve fyzické rovině je jeho užívání nápomocné při zánětech, ale i při závažných nádorových onemocněních. Po psychické stránce se vychýlení z harmonického stavu u této dráhy projevuje vztahovačností, duševním neklidem, podezřívavostí, netrpělivostí, přehnanými strachy a fóbiemi až k pocitům beznaděje. Mycoren svým působením může velmi efektivně napomoci stabilizaci psychiky a uklidní naše duševní rozpoložení, což je v tomto období pohlazením. 

 oddelovac

Pozn.: Vezměte prosím na vědomí, že uvedené účinky bylin nemusí být v některých případech schválené zdravotnické tvrzení, ale pouze zmíněná osobní zkušenost nebo možný účinek. Doporučujeme užívání doplňků stravy vždy konzultovat s lékařem s ohledem na váš aktuální zdravotní stav. 

 

Autor: Nikola Lenhard ve spolupráci s Energy U Klárky 

 

  

Pro členy klubu Energy máme vždy akční nabídku produktů se značnou slevou. 

 

Líbí se Vám naše články? Sledujte nás na 

instagram

facebook