Provoňte si život s esencemi od Energy

Dlouho očekávaná novinka je již na našem e-shopu. Všichni jsme se na ně moc těšili, protože aromaterapie má skutečně velkou moc. Nebo snad pochybujete?

Po produktu Spiron Air, který byl velmi oblíbený hned od svého počátku, a nikoli až letos, tak můžeme využívat i další esence. A ano, Spiron Air si letos skutečně zaslouží náš obdiv, když dokáže desinfikovat vzduch v našich domácnostech, kancelářích a veřejných prostranstvích. Spiron si zase našel místo v kdejaké kabelce :-) 

Zastavte se, nadechněte se a dovolte těmto novým vůním vstoupit do vašich domovů. Jaké jsou? Pozorujte, otevřete se a vnímejte… 

Nové esence od Energy

Ylang-ylang – esence posvátného přijetí sebe jako ženy, sebe jako muže. Všichni touží po své „druhé polovině“, z vnějšího světa se jí však nikdo nedočká. Celistvá bytost nevytváří závislosti na vztazích, zná svou hodnotu a vnímá zrcadlení ve vztazích kolem sebe. Pouze takový člověk navazuje vztahy zdravé a harmonické.

Geránium – plná vůně, přinášející hluboké zklidnění. Otevírá srdce lásce, probouzí nádech ženské síly i jemnosti a uzdravuje vztah k ženství (ženám, matkám...). 

Levandule – pradávná hlubina ženského archetypu, moudrost něžné a bezpečné náruče. Propouští strachy, úzkosti a obavy, uvolňuje napětí a přináší pokojný spánek a klid na duši.

Máta peprná (Mint) – esence svobodného nádechu do života. Uvolnění tíhy emocí, stabilita a osvěžení. Přináší lehkost a rozpouští nánosy prastarých otisků manipulace a nesvobody.

Sweet Orange - život s touto esencí nabírá tu správnou šťávu! Přináší harmonii druhé čakře, odplavuje stres, únavu i zakalené myšlenky. Nalévá nám elixír optimismu a radosti do všedních dní. 

Jednotlivé esence působí ve svých tématech a talentech na naše fyzické i psychické zdraví. V kombinacích se však jejich účinky prohlubují a dávají prostor pro vytvoření synergie, kdy finální směs může působit v širším spektru vnímaného pocitu – obrazu. 

A jak to máte vy? Také vidíte vůně? Hrajte si, vnímejte a užívejte. Nově přivoňte k životu a nechte se vést. Za novým dobrodružstvím…

 

Článek vychází z článku “Dárek pro vás - Energy esence” z časopisu Vitae 10/2020. Tento časopis dostanete jako dárek každý měsíc do své schránky, a to při registraci do Klubu Energy. Každé číslo je nabité inspirací, informacemi a zábavou či klidem. Ale tyto esence můžete svými čichovými pohárky vychutnávat i tak, stačí si vybrat svou Energy esenci ještě dnes na našem e-shopu.