Léto plné pokušení!

Oblíbená letní akce od společnosti Energy je opět zde! Využijte své členství v Klubu Energy naplno a pořiďte si terapeutické krémy pentagramu a mýdla se slevou 20%. Dále je sleva 10% na terapeutické krémy řady Professional a navíc máte možnost pořídit si Dermaton oil se slevou 20% při nákupu přesahující 400 Kč

 

Letní akce platí od 1. července do 31. srpna 2020 a do vyprodání zásob. Na produkt Dermaton oil se sleva vztahuje pouze od 1. do 31. července 2020.

Společnost Energy navíc pro své členy připravila letní soutěž o hodnotné ceny. Podmínky jsou jednoduché. Stačí na adresu Energy Czech Republic a.s. zaslat vyplněný kupon s odpovědí na soutěžní otázku a prodejním dokladem z našeho e-shopu. Soutěž se týká nákupu 2 krémů Pentagramu (50 ml, 500 ml) nebo 2 mýdel.

Přírodní glycerinová mýdla Energy a jejich využití

A nyní se pojďme podívat na konkrétní produkty, na které se vztahuje letní akce: 

Mýdlo Cytosan obsahuje především humátové kyseliny. Jedná se o bioaktivní látky s výjimečnými regeneračními účinky na organismus a jeho energetický systém. Mýdlo lze v akci nakoupit po dvou kusech, nebo v kombinaci s dalším mýdlem dle svého výběru, např. mýdlem Drags Imun, Protektin, Artrin, Ruticelit, Cytovital a Droserin. 

Mýdlo Drags Imun obsahuje pryskyřici ze stromu Croton lechleri. Tato výjimečná rostlina pochází z Latinské ameriky a má své pevné místo v tradiční medicíně. Mýdlo má díky svému obsahu silné antibakteriální, antivirové, antimykotické, antioxidační a hemostatické vlastnosti. Urychluje hojení ran, kůže a sliznic. Je to skvělý pomocník do každé domácnosti, nejen v době pandemie. Mýdlo lze v akci nakoupit po dvou kusech, nebo v kombinaci s dalším mýdlem dle svého výběru, např. mýdlem Cytosan, Protektin, Artrin, Ruticelit, Cytovital a Droserin. 

Mýdlo Protektin dodává energii, regeneruje a osvěžuje. Působí proti plísním a je vhodné i na ošetřování nohou. Působí na vyrážky a poranění kůže s doprovodem drobného krvácení. Díky tomu je oblíbený hlavně při každodenním ošetření zánětů drobných žilek a povrchových žil, i při suchém ekzému a podráždění kůže. Mýdlo lze v akci nakoupit po dvou kusech, nebo v kombinaci s dalším mýdlem dle svého výběru, např. mýdlem Drags Imun, Cytosan, Artrin, Ruticelit, Cytovital a Droserin. 

Mýdlo Artrin harmonizuje celé tělo a mysl, uklidňuje, uvolňuje a vnitřně ochlazuje. Udržuje přirozenou vlhkost kůže a je tedy vhodné i pro suchou pokožku. Je vhodný pro ošetření pokožky s vlhkým ekzémem. Urychluje postup metabolitů (solí) kůží, čehož se využívá při dně a dalších metabolických poruchách. Mýdlo lze v akci nakoupit po dvou kusech, nebo v kombinaci s dalším mýdlem dle svého výběru, např. mýdlem Drags Imun, Protektin, Cytosan, Ruticelit, Cytovital a Droserin. 

Mýdlo Ruticelit zvyšuje celkovou vitalitu těla a mysli. Aktivuje a vnitřně ohřívá organismus. Je nejuniverzálnější ze všech mýdel Pentagramu. Harmonizuje kůži jako celek a díky svému vlivu při poruchách prokrvení je vhodný při jakémkoli zčervenání nebo naopak bledosti kůže. Mýdlo lze v akci nakoupit po dvou kusech, nebo v kombinaci s dalším mýdlem dle svého výběru, např. mýdlem Drags Imun, Protektin, Artrin, Cytosan, Cytovital a Droserin.  

Mýdlo Cytovital harmonizuje tělo a tříbí smysl pro realitu a soustředění. Zajišťuje hladkou, jemnou a pružnou pokožku. Zvlhčuje a vnitřně stabilizuje. Napomáhá vyprazdňování mazových žláz díky čemuž je promaštění pokožky rovnoměrnější. Působí preventivně při tvorbě akné. Mýdlo lze v akci nakoupit po dvou kusech, nebo v kombinaci s dalším mýdlem dle svého výběru, např. mýdlem Drags Imun, Protektin, Artrin, Ruticelit, Cytosan a Droserin. 

Mýdlo Droserin zesiluje pevnost a obranyschopnost mysli i těla. Zlepšuje odolnost pokožky proti běžným vyrážkám bakteriálního a virového působení, působí také proti plísním. Podporuje dozrávání kožních buněk a zvyšuje pevnost pokožky. Mýdlo lze v akci nakoupit po dvou kusech, nebo v kombinaci s dalším mýdlem dle svého výběru, např. mýdlem Drags Imun, Protektin, Artrin, Ruticelit, Cytovital a Cytosan.

Přírodní regenerační krémy Pentagramu v akci

Krém Protektin má silný antiseptický, protizánětlivý, prokrvovací a čisticí efekt. Je velmi vhodný na ekzematickou a problematickou pokožku se sklonem k tvorbě vyrážek, zejména při akné, lupénce, lišejích, oparech, alergických vyrážkách, zánětlivých stavech kůže a při špatně se hojících ranách. Pokožku detoxikuje. Zklidňuje svědění kůže a preventivně brání rozvoji plísní. Je vhodným doplňkem léčby vitiliga. Eliminuje pigmentové skvrny na kůži, zvyšuje její ochranu vůči různým druhům záření. Pomáhá při pocitech plnosti a podrážděného žaludku a žlučníku, problémech s játry, slezinou a slinivkou. Ulevuje při bolestech šlach, jejich namožení nebo úrazech. Zlepšuje činnost hlasivek. Krém lze v akci nakoupit po dvou kusech (50 ml), nebo v kombinaci s dalším krémem dle svého výběru, např. krémem Droserin, Artrin, Ruticelit, nebo Cytovital.

Krém Droserin můžete použít při chřipkách, angínách, nachlazení, sinusitidách, nastuzení čelních dutin, kašli, bolestech v oblasti srdce, při některých mikrobiálních a plísňových onemocněních kůže a bércových vředech. Aplikuje se u zánětů jater, žaludku, tenkého a tlustého střeva, při snížené imunitě, všeobecně při problémech s plícemi, průduškami a dýcháním, ztrátě čichu a také při zánětech středního ucha. Osvědčil se i u bolestí krční a hrudní části páteře, ramen a úponů klíčních kostí.Krém lze v akci nakoupit po dvou kusech (50 ml), nebo v kombinaci s dalším krémem dle svého výběru, např. krémem Protektin, Artrin, Ruticelit, nebo Cytovital.

Krém Artrin lze využít při bolestech a zánětlivých stavech kloubů, svalů a šlach, při revmatismu, bolestech páteře a krčního svalstva, při poruchách lymfatického systému, únavě nedostatečném prokrvení končetin a dalších pohybových potížích. Používá se při dně, migrénách, bolestech v kříži, zubů a po obrnách. Je vhodný k regeneraci kostí po zlomeninách, zhmožděninách a zánětech svalů, šlach a nervů. Krém lze také aplikovat při problémech s ledvinami, močovým měchýřem, prostatou a u jiných zánětlivých stavů. Krém lze v akci nakoupit po dvou kusech (50 ml), nebo v kombinaci s dalším krémem dle svého výběru, např. krémem Droserin, Protektin, Ruticelit, nebo Cytovital. Lze využít i akci při nákupu Artrin professional (500 ml) po dvou kusech, nebo v kombinaci s krémem Ruticelit professional. 

Krém Ruticelit se používá při cévních onemocněních, jako jsou záněty žil, bércové vředy, při hemoroidech, výronech, proleženinách, při nedostatečném periferním prokrvení, trombózách, dále při zhmožděninách, zlomeninách, lomivosti jemných cévních kapilár na obličeji i po těle. Je vhodný jako doplněk při onkologickém onemocnění kůže a ozařování. Lze jej doporučit při nedostatečném cévním oběhu, pro osvěžení cév nohou po dlouhém stání, při napětí v lýtkách nebo těžkých unavených nohách.Krém lze v akci nakoupit po dvou kusech (50 ml), nebo v kombinaci s dalším krémem dle svého výběru, např. krémem Droserin, Artrin, Protektin, nebo Cytovital. Lze využít i akci při nákupu krému Ruticelit professional (500 ml) po dvou kusech, nebo v kombinaci s krémem Artrin professional.

Krém Cytovital je určen  pro výživu buněk pokožky a její regeneraci. Vykazuje silné antivirové, antiseptické, protiplísňové a protinádorové účinky. Je vhodný hlavně k omlazení pokožky a pro regeneraci a detoxikaci buněk, dále při silném poškození kůže (např. jizvami, ránami, odřeninami, celulitidou, různým zářením, ohněm, plísněmi, záněty a opary). Doporučuje se při uzlinách v prsou, v klimakteriu a při problémech s hormonálním systémem. Je ideální pro podporu činnosti vaječníků při neplodnosti a k podpoře správné činnosti štítné žlázy. Aplikuje se zevně při cystách, svědivosti pokožky a jako antioxidační ochrana proti volným radikálům. Krém lze v akci nakoupit po dvou kusech (50 ml), nebo v kombinaci s dalším krémem dle svého výběru, např. krémem Droserin, Artrin, Ruticelit, nebo Protektin.

 

Tak co myslíte? Využijete své členství v Klubu Energy naplno? Všechny aktuální akce najdete také v Akce měsíce. Pokud ještě s nejste členem a členství vás zajímá, kontaktujte mne na níže uvedených kontaktech. Více informací také najdete na stránkách o registraci do Klubu Energy nebo přímo na prodejně Obchůdku U Klárky, kde se nachází Energy Klub České Budějovice.