ARTRIN

ARTRIN

terapeutický regenerační krém

ÚRAZY A BOLESTI, HOJENÍ RAN, ZÁNĚTLIVÉ STAVY

LYMFATICKÝ SYSTÉM, DNA, REVMA

artrin

PROBLEMY SOUVISEJÍCÍ S POHYBOVÝM APARÁTEM

PODPORUJE JISTOTU A CHUŤ DO ŽIVOTA

 

ARTRIN byl první krém, který jsem si před lety pořídila, a do dnes je součástí mé přírodní lékárničky.

Otevřené rány, špatně hojící se jizvy, hnisající záděrky aj., mažu přímo do rány, hojící efekt se tím urychluje. Mám prořezané všechny osmičky, a když se klubou pozvolna ven, dost to bolí, což určitě někteří z vás znají… a když vás to potká „na samotě u lesa“, kde jsem se na jeden víkend ocitla a zubařská pomoc jaksi dosti daleko, ale naštěstí po ruce ARTRIN, tak jsem mazala zvenku, ale pořád nic. Vymáčkla jsem si tedy krém velikosti hrášku na prst a namazala přímo na oteklou dáseň, že by ARTRIN obzvlášť chutnal říci nemohu, ale asi po dvě zopakování bolest ustoupila a já si volný víkend užila.

ARTRIN smíchaný s FYTOMINERÁLEM  a aplikující na ledviny, je výborným životabudičem.

ARTRIN v 50ml se hodí na cesty, ale pokud si ho zamilujete, budete potřebovat více, proto jsem ráda, že je ARTRIN i ve větším balení a to 250 ml nebo 500ml.

Účinné ingredience

ARTRINU

Bylinný extrakt (kostival lékařský, puškvorec obecný, turan kanadský, trnovník akát, tužebník jilmový, arnika horská, kopr vonný, jírovec maďal, lnice květel, lékořice lysá, celík zlatobýl, vavřín vznešený, pískavice řecké seno, komonice lékařská, zázvor lékařský, lichořeřišnice větší), rostlinné oleje (lněný, ricinový a podzemnicový), éterické silice (benzoeová, brčálová, levandulová, myrtová, pimentovníková, tújová, tymiánová, skořicová, rozmarýnová, eukalyptová, kafrová), termální třetihorní voda, humát draselný, humátové lipozomy, vitamin E, kombinace extraktů z myrhy, kadidlovníku a dracény.

ARTRIN můžete mít i v podobě mýdla, skvělý je mimo jiné na holení 

Mýdlo Artrin

přírodní glycerinové mýdlo

ZKLIDNĚNÍ, UVOLNĚNÍ

VLHKÉ EKZÉMY

UDRŽUJE PŘIROZENOU VLHKOST

 artrin 2

Nebo šampon. Já ho s oblibou používám i jako sprchový gel

Artrin Šampon

přírodní šampon

SUCHÉ A LÁMAVÉ VLASY

TRÁPÍ-LI NÁS ŠEDINY

PODPORA OBNOVY VLASŮ (ZEJMÉNA U MUŽŮ)

artrin 3